Roulette Strategie

De beste strategie roulette om Live Roulette te spelen is om alle variabele goed te kennen, en goed voorbereid aan de Roulette tafel te verschijnen. Je kunt een kijkje nemen bij alle Live Roulette Tips om te zien of je goed hebt nagedacht over alles wat er bij Live Roulette komt kijken.

Daarnaast is het altijd verstandig om eerst Gratis Roulette te spelen. Zo zie je snel of je het spel goed doorhebt en krijg je meer vertrouwen in jezelf aan de Live Roulette. Het is verstandig om aan een tafel plaats te nemen met een lage minimuminzet en een hoge maximuminzet. Zo kun je klein beginnen en het langzaam opbouwen.

Daarnaast is het belangrijk om een goede Live Roulette Strategie, een inzetstrategie aan te houden. Zo voorkom je dat je te veel inzet of dat je alles verliest. Kies een goede Strategie roulette zodat je rustig je winst opbouwt en niet snel alles weer verliest.

De vijf bekendste Roulette Strategieën:

  • De Martingale Strategie
  • De Omgekeerde Martingale Strategie
  • De D’Alembert Strategie
  • De Fibonacci Strategie
  • De James Bond Strategie

Roulette strategieRoulette strategie 1

De Martingale Strategie:

De Martingale Strategie is de meest populaire Live Roulette strategie. Als je gebruik maakt van deze strategie dan verdubbel je steeds je inzet na verlies. Als je wint ga je weer terug naar je originele inzet. Het idee achter deze strategie is dat je op deze manier vang je al je voorgaande verliezen op met je eerste winst. Na winst zet je n op dezelfde bet die je maakte toen je verloor. Denk goed na over je originele inzet, zet niet meteen te hoog in, want anders kan je inzet na een aantal keer verliezen snel oplopen. Kies daarom voor lage minimale inzet en een hoge maximale inzet zodat je klein begint en steeds kunt verdubbelen wanneer dit nodig mocht zijn.

Roulette strategieRoulette Strategie 2

De Omgekeerde Martingale Strategie:

Bij de omgekeerde Martingale Strategie verhoog je je inzet als je aan het winnen bent, en verlaag je je inzet wanneer je aan het verliezen bent. Het idee achter deze strategie is dat je je winsten vergroot wanneer je aan het winnen bent, en dat je je verlies inperkt wanneer het wat minder gaat. Deze strategie is, de naam zegt het al, het tegenovergestelde van de Martingale Strategie. Je vergroot nu alleen je inzet bij winsten in plaats van bij verliezen. Het nadeel is dat je bij verlies meteen alles kwijt bent als je net veel hebt gewonnen. Het is daarom verstandig om op tijd te stoppen.

Roulette strategieRoulette Strategie 3

De D’Alembert Strategie:

Bij de D’Alembert Strategie gaat het er iets rustiger aan toe. Wanneer je hebt gewonnen zet je €1 meer in, wanneer je verliest haal je €1 van je inzet af. Dit betekent dat als je net zo vaak wint als verliest je toch met een kleine winst overblijft. Het is een veiligere manier van inzetten dan andere strategieën omdat je steeds maar een klein beetje verhoogt.

Roulette strategieRoulette Strategie 4

De Fibonacci Strategie:

Fibonacci was een beroemde Italiaanse wiskundige. De Fibonacci nummers zijn een reeks beroemde nummers die velen gebruiken om in te zetten bij Live Roulette. De Fibonacci nummers zijn als volgt; 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89-144-233-377-610. Je zet in door de laatste twee inzetten bij elkaar op te tellen. Je zet dus de eerste twee keren maar 1 in, daarna zet je 1+1=2 in, daarna 1+2=3, 2+3=5 enzovoorts. Een groot voordeel van deze Roulette strategie is dat je ook met winst kan eindigen als je meer rondes verloren dan gewonnen hebt. Aan de andere kant is een nadeel van Live Roulette spelen met de Fibonacci strategie dat je hoe verder je komt in de reeks nummers je veel te verliezen hebt.

Roulette strategieRoulette Strategie 5

De James Bond Strategie:

De James Bond strategie is een live roulette strategie die minder vrijheid overlaat om te kiezen waar je op wilt inzetten. Het spelen met de James Bond strategie is dus minder spannend, en het vereist een vrij hoge inzet. Je hebt namelijk €200 nodig om in te zetten. Je plaatst €140 op de hoge nummers (19-36), € 50 op de zes nummers 13-18, en €10 op de 0 als verzekering. Als één van de nummers tussen 19 en 26 valt, heb je een winst van €80. Als een nummer tussen de 13 en 18 valt heb je een winst van €100. Als het Roulette balletje eindigt op de 0, heb je een winst van €160. Mocht je verliezen omdat het balletje op een van de nummers tussen 1 en 12 komt, dan zet je verder in volgens de Martingale strategie zoals hierboven omschreven. Gebruik dit systeem wel alleen als je genoeg geld hebt voor deze strategie, zodat je ook bij verlies door kunt spelen.

Om al deze strategieën uit te proberen op voor Live Roulette is het verstandig om eerst Gratis Roulette te spelen. Op die manier raak je gratis bekend met de verschillende Live Roulette strategieën zodat je rustig kan bekijken welke het beste bij je past. Iedereen heeft een andere voorkeur en een ander budget, dus kijk goed wat het beste bij jouw Live Roulette spel past.

ONTDEK GRATIS LIVE ROULETTE>>