Man wint 3,5 miljoen met roulette

Roulette

We hopen natuurlijk allemaal dat we een dikke winst maken als we roulette spelen, maar vaak gaat het maar om kleine bedragen. Ten eerste omdat de meeste van ons niet zomaar een paar honderd euro of meer kunnen inzetten. Als je dat wel doet kan de winst natuurlijk snel hoog oplopen, maar heb je ook kans om een groot verlies te lijden. Ten tweede is de kans natuurlijk klein dat je precies het goede getal kunt raden en daar dan ook alles op inzet. We durven vaak niet het risico te nemen en spreiden liever onze kansen.

Lucky number 32

De Braziliaan Pedro Grendene Bartelle waagde wel deze gok. Hij zette 35.000 dollar in op nummer 32 en hij won! En niet zomaar een bedrag, maar liefst 1,26 miljoen. Daar kunnen velen van ons alleen maar van dromen. Op dit filmpje is te zien dat de man en zijn vrienden helemaal uit hun dak gaan als ze zien dat het balletje op nummer 32 is gevallen. Dat moet een mooi feestje zijn geweest.

Grote inzet, grote winst (of verlies)

Zoals eerder genoemd is het natuurlijk wel nodig om een grote inzet te doen om zo’n groot bedrag te kunnen winnen met roulette. Voor meneer Bartelle was dit niet echt een groot probleem. Hij is namelijk de neef van miljonair Alexandre Grendene Bartelle en is zelf ook een succesvol zakenman. Toch kun je ook heel veel verlies lijden als je zoveel inzet, dus deze man was nog steeds erg gelukkig met zijn winst.

Winnen met roulette

Natuurlijk blijft roulette een kansspel, maar je kunt er in zekere zin wel invloed op hebben. Een aantal belangrijke tips om succesvol te zijn tijdens een spelletje roulette:

1.      Speel met een budget

Zorg dat je van tevoren met jezelf afspreekt hoeveel geld je maximaal wilt inzetten op de roulette tafel. Op deze manier heb je goed zicht op je inkomsten en uitgaven en kun je op die manier berekenen of het gunstig is om meer in te zetten of juist te stoppen. Vooral als beginner is dit erg belangrijk.

2.      Speel Europees roulette

De meest gangbare roulette varianten zijn Europees en Amerikaans roulette. Het verschil tussen de twee is dat je met Amerikaans roulette naast de 0 ook een dubbele 0 hebt. Bij Europees roulette heb je dus 37 getallen en Amerikaans roulette 38, waaronder de dubbele 0. Bij het spelen van Europees roulette heb je dus iets meer kans dat het balletje op jouw nummer valt.

3.      Kies een strategie

Het is ook erg belangrijk om een duidelijke strategie te kiezen en je daar ook aan te houden. Het is makkelijk om afgeleid te worden door je gevoel, maar met kansberekening kom je veel verder. Een makkelijke strategie met weinig risico is om gewoon op zwart of op rood in te zetten. Als je wint, zet je in op de andere kleur, maar als je verliest verdubbel je je inzet en ga zo maar door. Uiteindelijk is de kans groot dat je je inzet kunt terug verdienen. Met deze roulette tactiek zal je niet gelijk grote winsten behalen, maar speel je wel op safe en kun je ondertussen rustig kennismaken met het spel. Daarna kun je altijd nog een andere strategie uitproberen.

Lees onze overige tips voor het spelen van roulette hier.

Relevant news